SDG 3: Goede gezondheid en welzijnSDG 2: Geen hongerDuik met je collega’s in een culinair avontuur en kook samen een heerlijke maaltijd die niet alleen goed is voor je gezondheid, maar ook voor de planeet.
Met een voor-, hoofd- en nagerecht, bereid met liefde en lokale producten, bieden we je de ultieme ervaring samen met je team.



Trek je schort aan en kies de formule die bij je past:

  • Plantaardige gerechten uit de hele wereld
  • Seizoensgebonden voeding van eigen bodem: winter warmers, spring refreshers (lente), summer delight (zomer), autumn coziness (herfst)

Tijdens deze unieke teambuilding ontdek je gezonde, duurzame ingrediënten die gemakkelijk te bereiden zijn en perfect passen in elk seizoen. Leer handige tips over hoe je je favoriete gerechten eenvoudig kunt omtoveren tot smakelijke plantaardige alternatieven. Ga naar huis met een schat aan ideeën en praktische tips om zelf uit te proberen.

Waarom kiezen voor een duurzame kookworkshop?

Voedsel draagt voor meer dan 30% bij aan de wereldwijde ecologische voetafdruk. Sommige groenten maken een wereldreis voordat ze op ons bord belanden. Wist je bijvoorbeeld dat het transport van 1 kg bonen uit Kenia gelijk staat aan het transport van 1 ton groenten van eigen bodem?


De keuze van producten en ingrediënten heeft ook directe invloed op onze gezondheid. Een meer plantaardig dieet vermindert onder andere het risico op hart- en vaatproblemen, diabetes en darmkanker. Dus, waar wacht je nog op? Samen koken voor een gezondere jij én een gezondere planeet!

Praktisch
  • Locatie: in jouw bedrijf of locatie naar keuze
  • Type activiteit: Teambuilding
  • Duur: 4 uur
  • Aantal deelnemers: min. 12 – max. 20 personen
  • Vorm: On-site workshop
  • Taal: NL/FR/EN


Wil je meer informatie of wil je deze workshop aanvragen?


Contacteer ons Bekijk ons volledige B2B-aanbod