Te veel bedrijfsafval eindigt momenteel nog steeds als restafval, wat niet alleen de duurste optie is, maar ook de minst milieuvriendelijke als recyclage nog mogelijk is. Wil je je medewerkers bewust maken van dit probleem en hen aanmoedigen om actief deel te nemen aan afvalsortering? Dan is deze workshop precies wat je nodig hebt.

Tijdens deze workshop pakken we het afval aan dat in de vuilnisbakken van jouw bedrijf belandt. De medewerkers gaan letterlijk aan de slag met het bedrijfseigen afval, verkennen de belangrijkste sorteerregels door middel van een ludieke quiz en passen die kennis in de praktijk toe. Daarnaast geven we inspiratie voor minder afval én delen we (indien gewenst) de toekomstplannen van jouw bedrijf om de medewerkers te sensibiliseren voor een meer circulaire bedrijfsvoering.

Een geslaagde workshop, dat vond Dorine Degryse, Sustainability Coordinator bij Beaulieu International Group:

“Door de juiste kennis over te brengen en een flinke dosis enthousiasme aan te wakkeren is er echt iets moois in beweging gezet bij Beaulieu. Na de workshop van GoodPlanet kregen we reacties gaande van: ‘Ik ga het thuis ook anders aanpakken’ tot ‘Amai, je kan er wel heel wat mee besparen’. Sommigen gaven toe dat ze eerder alles bij het restafval gooiden maar nu volledig gemotiveerd zijn om te sorteren. Dankjewel voor jullie professionele aanpak met een persoonlijke touch! Nu kunnen we met z’n allen streven naar minder restafval.”


Praktisch
  • Locatie: in jouw bedrijf of locatie naar keuze
  • Type activiteit: Inspirational workshop
  • Duur: 1 uur en 15 minuten
  • Aantal deelnemers: min. 5 – max. 75 personen
  • Vorm: On-site of online workshop
  • Taal: NL/FR/EN


Wil je meer informatie of wil je deze workshop aanvragen?

Contacteer ons Bekijk ons volledige B2B-aanbod